« I väntan på brädtork | Huvudsidan | Nej! »

27 juli 2005

Näst sista omgången

NU HAR VI STRUKIT PÅ "färdigfärgen" på alla brädor. Det är näst sista strykningen och nästa blir när dom väl sitter på väggen.
Det är en ljust grå färg men det kan knappast tydas på bilden för det ser ut som om det är vitt. Så är det alltså inte...

1_fardigfarg.jpg

I morgon ska vi alltså ta oss upp på förrådstaket och riva ner dom gamla brädorna på väggen. Den första sidan blir lätt eftersom vi har förrådstaket att stå på men när vi tar den andra gaveln så måste vi hyra hem en ställning.
Nåja, där är vi inte ännu för först ska det strykas en massa brädor med 2 lager olja, 1 lager grundfärg samt två lager färdigfärg. Vi vet inte heller om det räcker med de 63 brädor vi nu har eftersom det är lite svårt att beräkna då det inte är något platt tak. Men jag hoppas...

Skrivet av Angela Müller den 27 juli 2005 20:25

Kommentarer

Oj, det kommer att bli så snyggt när ni är klara! Och jag är så avundsjuk över er fina altan (om än inte just nu, men du vet vad jag menar)! Jag hoppas att ni hinner med annat (läs: avtalsenliga fikaraster) på semestern än bara måla brädor, men jag antar att ni unnar er en dag på stranden (dvs när solen behagar dyka upp!).

Kram på'rej! =)

Skrivet av: Gurregurr den27 juli 2005 21:41

Vad fint det blir med den nya.... gaveln! :-D Sitter hemma hos mamma och snigelsurfar på Sveriges långsammaste modem och dator, så jag får nog sluta nu innan det blir alldeles för dyrt.
Kram

Skrivet av: Lilla Mysan den27 juli 2005 21:57

Gurregurr> Nä, men du är la för go då! Du, jag bjuder hem dig sedan (när altanen är altan igen) så kan vi sitta där och dricka ett glas vin eller öl...jag menar lyssna på våra kalenders ;-)

Skrivet av: Angela den27 juli 2005 22:57

Lilla Mysan> Du e' la ändå världens goaste som kommentarer mig när du sitter på Sveriges långsammaste modem! *Kram*

Skrivet av: Angela den27 juli 2005 22:59

Post a comment




Remember Me?