« Skogsmullrarna är tillbaka | Huvudsidan | 19.28 »
8 januari 2006
Ett himla skalande och skärande
MEN NÄR DET VÄL ÄR GJORT...
Så är det bara att drösa ner det i långpannan...
Under tiden långpannan står i ugnen så tager jag lite norsk lax i en annan form och vispar ihop lite sås av creme fraiche och outspädd apelsinjuice (det ska egentligen vara grädde men man får ju kompromissa ibland)...
Sedan får laxen simma i apelsinsåsen tillsammans med långpannan i ungen som står på 225 grader(i alla fall de sista 25 minutrarna)...
Återkommer med det färdiga resultatet ;-)
Skrivet av Angela Müller den 8 januari 2006 18:52
Kommentarer
Åhhh, vad gott det ser ut! Precis som alltid när du lagar mat! Du verkar var himla duktig på matlagning! Ska bli kul att se på resultatet lite senare! Jag väntar med spänning! *Kram*
Skrivet av: Bim den 8 januari 2006 19:10
Bim> Nä, jag är inget vidare på matlagning! Jag säger som du...jag skriver så omständigt om det och tar lite bilder ;-) *Kram*
Skrivet av: Angela den 8 januari 2006 19:14
Hahaha! Jaså du! Så det är så det är! ;-)
Skrivet av: Bim den 8 januari 2006 19:16
Mums! :)
Skrivet av: anna den15 januari 2006 14:34
Anna> Ja, det blev faktiskt väldigt gott. Enkelt men mycket förberedande jobb.
Skrivet av: Angela den15 januari 2006 15:27